Over Tom

Tom is een klant- en resultaatgerichte professional met meer dan 25 jaar ervaring in de (high tech) maakindustrie.

 

Tom is een gepassioneerd leider en een teamplayer die “zijn” mensen de ruimte geeft en helpt te ontwikkelen. Hij is analytisch, houdt overzicht door zijn helikopterview en schakelt gemakkelijk op alle niveaus. Bovenal is hij open, eerlijk en betrokken.

 

Tom heeft een technisch bedrijfskundige academische achtergrond en heeft zijn sporen verdiend bij grote innovatieve ondernemingen als Philips en Eaton. Zijn nuchtere en hands-on aanpak staat garant voor succes en is effectief gebleken bij zowel jonge start ups, het MKB en grotere ondernemingen.

 

Inmiddels heeft hij als verantwoordelijk manager veel bedrijven en onderdelen op de rit gezet en omgeturnd naar winstgevende profit centers en door klanten zeer gewaardeerde partner leveranciers.

 

Met regelmaat heeft hij zeer bewust uitstapjes gemaakt naar staffuncties in ondersteunende afdelingen. Zo was hij o.a. Sales Manager, Logistiek Manager, Kwaliteit manager, OPEX manager en Inkoop manager. Tom gelooft in integrale bedrijfsvoering. Om goed en snel te kunnen afstemmen tussen èn over afdelingen is kennis van de diverse functionele vakgebieden een welkome aanvulling. Zijn ervaringen en inzichten maken dat hij snel de vinger op de gevoelige plek legt en eenvoudig draagvlak creëert voor veranderingen en verbeteringen.

 

Als verbindend leider helpt Tom ondernemers bij het efficiënt en effectief deployen van missie, visie en doelen binnen hun onderneming. Met passie en plezier betrekt, traint en coacht Tom uw grootste kapitaal bij het toepassen van bewezen tools en methodieken.

Waar nodig maakt hij, in nauw overleg met u als opdrachtgever, gebruik van andere experts. Met Slimmer Organiseren streeft hij naar een continue verbetercultuur en een gezonde mate van ondernemerschap op alle niveaus.

Als Tom vertrekt zijn uw medewerkers zelfstandig, goed geoutilleerd en zeer gemotiveerd in staat om jaarlijks uw Key Performance Indicatoren met dubbele cijfers te verbeteren.

 

Hier vindt u mijn volledige Nederlandstalige CV:

NL Curriculum Vitae Tom Hassing Slimmer Organiseren Q1 2024 v1

Heeft u liever een Engelstalig CV? Klik dan op onderstaand LinkedIn logo.

Heeft u vragen of wilt u mijn Nederlandstalig CV per e-mail ontvangen?